У дома > Новини > Фирмени новини

Различно пътуване до фабриката!

2023-08-22

Наскоро нашата компания въведе група важни клиенти, които дойдоха да посетят нашата фабрика. Това посещение е не само за задълбочаване на разбирането на клиентите за нашите продукти, но и важна възможност за по-нататъшно консолидиране и разширяване на отношенията на сътрудничество. В топла атмосфера двете страни проведоха задълбочен обмен и съвместно обсъдиха посоката на бъдещо сътрудничество.

Като лидер в индустрията, нашата компания се е ангажирала да предоставя висококачествени продукти и отлични услуги. За да позволим на клиентите да разберат по-добре нашия производствен процес и предимствата на продукта, ние каним клиентите да посетят фабриката лично. Това посещение също има за цел да покаже нашето съвременно производствено оборудване и технология, както и нашите строги изисквания за контрол на качеството.

По време на посещението на клиента ние представихме нашата производствена линия и функцията на всяка връзка в детайли. Клиентите станаха свидетели на процеса на обработка на суровини, сглобяване на продукта и процеса на опаковане и взаимодействаха с персонала. В същото време ние също така показахме нашата система за контрол на качеството и усъвършенствано оборудване за тестване на клиентите, за да гарантираме високото качество на продуктите.

Клиент каза: „Посредством посещението имам по-задълбочено разбиране за производствения процес на вашата компания и мерките за контрол на качеството и имам повече доверие във вашите продукти.“

This customer visit has played a positive role in promoting the cooperative relationship between the two parties. Through personal visits, customers have a deeper understanding of our products and production processes, further enhancing their trust in us and their willingness to cooperate. At the same time, we have also obtained valuable opinions and suggestions from customers, which provide strong support for future product improvement and service optimization.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept